Information om ångerrätt

                                                        

Ångerrätt   Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar med start från dagen du mottog varan.

Ångerrätten gäller inte

På livsmedel så som tex knäckebröd, praliner på grund av hygienskäl. Boxar så som Finsmakaren, Lilla lyxen, Chokladälskaren är boxar som inte kan ångras.

Vill du utöva ångerrätten ska du till Happibox Sverige AB skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post). Du kan använda filen som finns i länken men du behöver inte använda den. (ÅNGERBLANKETT ) För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader.(men då räknas inte extra  leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den  billigaste standardleverans vi erbjuder)

Dock får du som konsument stå för returfrakten. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

Du kan också på vår webbplats  elektroniskt fylla i vårt kontaktformuläret i utövande av ångerrätten eller något annat otvetydigt meddelande. Om du väljer det här alternativet kommer vi utan dröjsmål att på ett varaktigt medium kommer vi med skicka en bekräftelse per E-post och bekräfta att vi tagit emot ditt beslut om att utöva ångerrätten. Vi får vänta med återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först.

Information om ångerrätten.

 

ÅNGERBLANKETT

 

Happibox Sverige AB

Wallingatan 28

63230 Eskilstuna 

Hemsida

Maila oss

 

Org: 559378-0223